В ДФЗ стартират приемни дни за бенефициенти

По инициатива на новото ръководство на Държавен фонд „Земеделие” стартират приемни дни за бенефициенти. Целта е да се подобри комуникацията, с цел по-добро обслужване по-различните програми и схеми. Приемните дни ще бъдат с продължителност от 13:00 до 17:00 часа – всеки вторник, сряда и четвъртък. Те ще се провеждат в сградата на Централното управление на ДФ „Земеделие”, в зала „Приемна”, ет. 1.

На 19 април 2011 г.,вторник, ще се проведе първият приемен ден за бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони 20072013 г. Всеки вторник ще се провеждат приемни дни по ПРСР.

Приемният ден по линия на директните плащания ще бъде всяка сряда. Бенефициенти ще могат да получат информация по схемите за подпомагане на площ и схемите за подпомагане на животни.

Всеки четвъртък ще се провежда приемен ден за въпроси, свързани със селскостопанските пазарни механизми и програма САПАРД.

Ръководството на ДФ „Земеделие“ ви съветва за по-доброто Ви обслужване, да подадете Вашите въпроси предварително, преди посещението Ви в приемните дни, на телефон: 81 87 234 или електронен адрес: Kalina_Popova@dfz.bg

Предстои следващите дни подобряване на информационните процеси за проверката на статуса на проектите по ПРСР. Всеки бенефициент ще може да провери до кой етап е стигнал проекта му и какво предстои.

източник: ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция
This entry was posted in Актуални новини по Програма за развитие на селските райони and tagged , , , , , , , , , , .

Коментарите са затворени.