Анализ на получените жалби по време на оценителен процес от кандидати по 3 процедури на ОП „Конкурентоспособност“

Анализ на получените жалби по време на оценителен процес от кандидати по процедури:

BG161PO003-2.1.06 „Технологична модернизация в малки и средни предприятия“,

BG161PO003-2.1.07 „Технологична модернизация в големи предприятия“ и

BG161PO003-2.1.08 „Покриване на международно признати стандарти“

Управляващият орган на ОП „Конкурентоспособност“ публикува представения на Осмото заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 Анализ на получените жалби по време на оценителен процес от кандидати по процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO003-2.1.06 „Технологична модернизация в малки и средни предприятия“, BG161PO003-2.1.07 „Технологична модернизация в големи предприятия“ и BG161PO003-2.1.08 „Покриване на международно признати стандарти“.

източник: интернет страницата на УО на ОП „Конкурентоспособност“

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

  1. Ако имате идея, но все още не знаете коя е подходящата за вас програма, възползвайте се от предложената от нас безплатна услуга „УСПЕШЕН СТАРТ” – така ще спестите своето време, ще ни позволите да ви консултираме индивидуално, съобразно вашите потребности и ще получите само информацията, която ви е нужна и е важна за вас.
  2. Ако вече знаете коя е подходящата за вас програма, желаете да пристъпите към изготвяне на проектното предложение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ”
  3. Ако вие имате одобрен проект, търсите помощ за управление на неговото изпълнение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ”

 

 

This entry was posted in Актуални новини по ОП "Конкурентоспособност" and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Коментарите са затворени.