Последен ден за задаване на въпроси и искане на допълнителни разяснения по процедура 2.1.12 „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията“

Във връзка с изтичане на срока за задаване на въпроси и искане на допълнителни разяснения по отворената процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ2.1.12 „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията“ по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 Управляващият орган уведомява всички потенциални кандидати, че такива ще бъдат приемани до 24.00 ч. на 09.09.2011 г.

Източник: ИАНМСП

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

  1. Ако имате идея, но все още не знаете коя е подходящата за вас програма, възползвайте се от предложената от нас безплатна услуга „УСПЕШЕН СТАРТ” – така ще спестите своето време, ще ни позволите да ви консултираме индивидуално, съобразно вашите потребности и ще получите само информацията, която ви е нужна и е важна за вас.
  2. Ако вече знаете коя е подходящата за вас програма, желаете да пристъпите към изготвяне на проектното предложение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ”
  3. Ако вие имате одобрен проект, търсите помощ за управление на неговото изпълнение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ”

 

This entry was posted in Актуални новини по ОП "Конкурентоспособност" and tagged , , , , .

Коментарите са затворени.