ИАНМСП организира семинар на тема: „Възможности за финансиране по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 г. по приоритетни оси 1, 2 и 4, предоставяни от Изпълнителната агенция за насърчаването на малките и средните предприятия”

От 5 до 8 октомври 2011 г. Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще участва с информационен щанд в изложбата PRINT IMAGING & SIGN EXPO, организирана от Агенция „Булгарреклама”. Място на провеждане на промоционалната проява: Интер Експо Център (София, бул. Цариградско шосе № 147). Щандът на ИАНМСП може да бъде посетен в зала № 2, щанд № С7.

Посетители и изложители ще имат възможност на място да получат компетентна информация за предоставяните от ИАНМСП възможности за финансиране на малкия и среднен бизнес по Оперативна програма „Конкурентоспособност” и по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”.

В рамките на изложбата на 5 октомври 2011 г. (сряда) от 13:00 до 14:00 ч., в зала 2 на Интер Експо Център, ИАНМСП ще проведе семинар на тема: „Възможности за финансиране по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 г. по приоритетни оси 1, 2 и 4, предоставяни от Изпълнителната агенция за насърчаването на малките и средните предприятия”.

Експертите на Агенцията ще информират участниците в семинара за новите възможности на финансиране по ОПК, за насоките в развитието и интернационализацията на българския малък и среден бизнес, както и за последните тенденции в повишаването на конкурентоспособността на българските МСП.

Вход за семинара – с покани.

Вход за изложбата – безплатен.

източник: интернет страницата на ИАНМСП

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

  1. Ако имате идея, но все още не знаете коя е подходящата за вас програма, възползвайте се от предложената от нас безплатна услуга „УСПЕШЕН СТАРТ” – така ще спестите своето време, ще ни позволите да ви консултираме индивидуално, съобразно вашите потребности и ще получите само информацията, която ви е нужна и е важна за вас.
  2. Ако вече знаете коя е подходящата за вас програма, желаете да пристъпите към изготвяне на проектното предложение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ”
  3. Ако вие имате одобрен проект, търсите помощ за управление на неговото изпълнение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ”
This entry was posted in Актуални новини по ОП "Конкурентоспособност" and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .

Коментарите са затворени.