Актуални покани

 

ОПИК

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОНОСТ“

Към момента няма актуални  обяви за набиране на проектни предложения/по процедури, по които предлагаме консултантските си услуги/

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения (за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете тук.

ПРЧРОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ”


Към момента няма актуални обяви за набиране на проектни предложения по процедури, по които предлагаме консултантските си услуги.

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения(за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете в подрубрика ОП „Развитие на човешките ресурси“.

ПРСРПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ

Към момента няма актуални обяви за набиране на проектни предложения по процедури, по които предлагаме консултантските си услуги.

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения(за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете в  подрубрика „Програма за развитие на селските райони“.

ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ

Към момента са актуални следните обяви за набиране на проектни предложения:

Процедура „Подкрепа за преход към кръгова икономика в предприятията“

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения, можете да се запознаете в  подрубрика „План за възстановяване и устойчивост“.

Елит Партнер Консулт” ЕООД няма за цел да ви потопи в океана от информация по схемите, а само да ви посочи пътя и да ви помогне да го извървите с попътен вятър и успех. Нашата цел е да намерим подходящата програма за вашите нужди, а не да създаваме нужди, за да отговорите на дадена програма. Вие със сигурност знаете какво искате и от какво се нуждаете. Трябва само заедно да определим кой е най-добрият възможен начин да го постигнете. Поради изброените причини поместената информация на сайта не е подробна.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

1.      Ако имате идея, но все още не знаете коя е подходящата за вас програма, възползвайте се от предложената от нас  услуга „УСПЕШЕН СТАРТ” – така ще спестите своето време, ще ни позволите да ви консултираме индивидуално, съобразно вашите потребности и ще получите само информацията, която ви е нужна и е важна за вас.

2. Ако вече знаете коя е подходящата за вас програма, желаете да пристъпите към изготвяне на проектното предложение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „ИЗГОТВАНЕ НА ПРОЕКТ”

3. Ако вие имате одобрен проект, търсите помощ за управление на неговото изпълнение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ”

Коментарите са затворени.