Предстоящи покани

ПРЕДСТОЯЩИ ПОКАНИ ЗА НАБИРАНЕ НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

ОПИКОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ”

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения (за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете тук.

ПРЧРОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения (за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете в подрубрика ОП „Развитие на човешките ресурси“.

ПРСРПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения (за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете в  подрубрика „Програма за развитие на селските райони“.

ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ

С предстоящи процедури за прием на проектни предложения (за процедури, по които предлагаме консултантските си услуги), можете да се запознаете в  подрубриката тук.

„Елит Партнер Консулт” ЕООД няма за цел да ви потопи в океана от информация по схемите, а само да ви посочи пътя и да ви помогне да го извървите с попътен вятър и успех. Нашата цел е да намерим подходящата програма за вашите нужди, а не да създаваме нужди, за да отговорите на дадена програма. Вие със сигурност знаете какво искате и от какво се нуждаете. Трябва само заедно да определим кой е най-добрият възможен начин да го постигнете. Поради изброените причини поместената информация на сайта не е подробна.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

1.      Ако имате идея, но все още не знаете коя е подходящата за вас програма, възползвайте се от предложената от нас  услуга „УСПЕШЕН СТАРТ” - така ще спестите своето време, ще ни позволите да ви консултираме индивидуално, съобразно вашите потребности и ще получите само информацията, която ви е нужна и е важна за вас.

2. Ако вече знаете коя е подходящата за вас програма, желаете да пристъпите към изготвяне на проектното предложение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ”

3. Ако вие имате одобрен проект, търсите помощ за управление на неговото изпълнение и сте решили да ни възложите тази задача, вижте нашето предложение – услуга „УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ”

Коментарите са затворени.